Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szereplők

 Emlékeztek Ropszra és Eddire? 

Ropsz nem változott: még most is nagyszájú, örökké ellenkező oposszum, aki imádja az extrém sportokat, és élvezi, ha bajba kerül. Testvérével, Eddie-vel együtt készen áll a nagybácsiságra. Tudja, az ő dolga, hogy ossza az észt, amikor Kisbarack elbizonytalanodik. De nem segít sokat: unokahúga inkább cikinek érzi őt. Eddie Ropsz árnyékában él: minden botrányon és balesetveszélyes kalandon keresztül követi testvérét. Szeretne segíteni Ellie-nek meg Kisbaracknak, de inkább csak szaporítja a problémákat

 

Ismerjétek meg Guptát, aki egy bengáli borz. A kardforgatás és a fosztogatás istene. A legénység pótolhatatlan tagja, mert a bundájában található fehér foltok többé-kevésbé egy koponyára és két keresztbe tett lábszárcsontra emlékeztetnek – így néha zászlóként is bevetik. Baj esetén viszont rögtön megfordul, és a fehér hasát mutatja az ellenség felé, amit azok rendszerint a megadás jelének tekintenek – és ettől majd a guta üti meg Beles kapitányt.

 

Ismerjétek meg a rettegett kalóznyulat, Nyissz-t.
Ha nem lenne alacsonyabb, mint egy méter, és édes nyuszifülei nem merednének az égnek, ha dühbe jön, valószínűleg ijesztőbb volna. Két szenvedélye van: a csontkés és a váratlan, minden ok nélkül lecsapó erőszak.

Az első Jégkorszak óta Motkány filmes ikonná nőtte ki magát, aki rengeteg örömet szerzett a nézőknek és maguknak az alkotóknak is. „Motkányt remek mulatság animálni – állítja Steve Martino rendező. – Nincs még egy olyan lény, amelyik ennyit szimatolna és gürcölne egyetlen szem makkért.”

 

Ismerjétek meg Raz-t!
A legénység állandó fegyverszakértője kemény ősállat: egy ausztrál kenguru. A zsebe élesre fent csontkésektől dagad, és mindenkinek azt ajánljuk, ne kezdjen ki vele… és semmiképp se szólítsa havernak
.

185132_460980893915193_877422894_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap kedvence, Beles kapitány! 
Izmos, vad, és tisztára olyan, mint egy orángután. Talán nem is véletlenül. Hét tenger ördöge ő, aki a hajóján élet és halál ura, de egyébként is kemény legény. Imádja a szakmáját, és amikor Manny meg a haverjai ellopják a hajóját, elképesztő haragra gerjed. Bármi áron bosszút akar állni. És az ő hosszú karja messzire elér. Hajójának legénysége tarka-barka, fura társaság, mind hétpróbás tengeri gazemberek.

598394_460436790636270_1318947308_n--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismerjétek meg Flynnt! Ő egy kb. kéttonnás elefántfóka, akinek aranyból van a szíve, és kőből a feje. Nagyon élvezi a kalózkodást, de többnyire nem nagyon érti, miről van szó éppen. Bár ő a kalózhajó első tisztje, valószínűleg a hajó farát sem tudja megkülönböztetni a saját farától; még arról is hajlamos megfeledkezni, hogy – lévén tengeri állat – tud úszni. Szerencse, hogy lelkesedéssel sok minden pótolható.

Ismerjétek meg Nagyit!
Ő Sid nagymamája. Bár lehet, hogy idős, mégsem veszített semmit sem a nagyszájúságából! Amikor a három jó barát kisodródik az óceánra, Nagyi is ott ragad mellettük, és alaposan kiveszi a részét a kalandokból. Szokatlanul rövidlátó és megszokhatatlanul makacs, úgyhogy sok bajba keveri útitársait.

Ismerjétek meg Sid családját: Eunice-t - Miltont – Nagyit - Marshallt.
Sidre igazi meglepetés vár: visszatérnek a családtagjai, akik még az első Jégkorszak-film elején hagyták csúful magára. Apja, Milton, folyton drámázó anyja, Eunice és a tisztálkodásban nem éppen élen járó nagybácsija azonban csupán annyi időre áll be a csordába, míg ott nem felejtheti Sidnél a 80 éves Nagyit, majd azután újra lelépnek.

Ismerjétek meg Louis-t. Ő Kisbarack legjobb haverja. Csendes, lágyszívű, kissé habókos őslény, aki ha kell, segít – még az Ethant behálózó akciókban is, pedig olyankor mardossa a féltékenység. 

Szeretnénk bemutatni nektek Ethan-t. A legjóképűbb, legaranyosabb és legsikeresebb tinimamutot. Ő Kisbarack első, mindent elsöprő szerelmének a tárgya. Többnyire a cool őslényekkel lóg, és csak nevet a mamutborjú hódolatán.

A mai nap sztárja, Kisbarack!
Manny és Ellie lánya szinte már felnőtt, egy kedvesen szeleburdi kamaszlánnyá cseperedett. Ez nem csoda, hisz a szülei is bolondosak, a nagybácsikái pedig oposszumok. Apja nem igazán akarja elfogadni, hogy Kisbarack elindult a felnőtté válás rögös útján, ezért ő mindenképpen be szeretné bizonyítani apjának, hogy már nem gyerek – végül is több mint három tonnás – és ebből nagy viták származnak. Amíg Manny távol van, az anyja és ő vezetik a csordát.

A mai nap kedvence: Shira!
Lába és agya egyaránt hihetetlen gyorsasággal mozog. Az ifjú kardfogú a kalózok legénységének tagja, de túl szép ahhoz, hogy bárki parancsának engedelmeskedjék, ezért meg is szökik a kalózoktól. Bár nem bírja a macsó dumát, de amikor közelebbről is megismeri megmentőjét, Diegót, talán megérzi, hogy emberére akadt… a szó majd összes értelmében.
Shira az eredeti változatban a nagyszerű Jennifer Lopez hangján szólal majd meg.

403410_444711682208781_1678636067_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap sztárja, Diego, a kardfogú tigris!
Nem hiába csúcsragadozó, most is csúcsformában van, és mindenre képes a barátaiért és azért, hogy hazajuttassa Mannyt. Az óceánon hajókázva megismerkedik egy veszélyes szépséggel, aki elcsavarja a fejét. De vajon, a Jégkorszak lefagyasztja a lángolást?

579330_437308162949133_1733219513_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap sztárja, Manny a mamut. Ellie szerető férjeként és Kisbarack papájaként ismét visszatér a Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens-ben. Apró utódja, Kisbarack, már tinédzser lett és ugyanolyan konok, mint az apja. Manny mindentől meg szeretné védeni tonnás picinyét, és emiatt alaposan össze is vesznek… épp akkor, amikor kontinensük kettészakad, ezáltal a szőrös ős távol kerül a családjától. Nagyon sok minden állja útját, és ő elképesztő méretű kalandokba keveredik, de Manny még mindig a jégkorszak hőse…szerencsére visszatalál a családjához.

536546_434808419865774_1903526464_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 21484
Hónap: 315
Nap: 9